Alv Tieto

Apua pienyrittäjälle verojen viidakossa. Apua ALV- ja veroasioihin pienyrittäjille.

Etämyynnin kynnysarvot EU:ssaJakelumyynti EU: ssa. Kaukomyynti Suomesta muihin EU-maihin? Mitä rajoituksia sovelletaan tavaroiden myyntiin yksityishenkilöille ulkomailla? Milloin rekisteröidä arvonlisävero toisessa EU-maassa? Missä taulukossa on kynnysarvoja 2018? Kuinka paljon voit myydä ennen arvonlisäveron rekisteröintiä määrämaassa? Mitä kohdeperiaate merkitsee? 

Etämyynnin kynnysarvot

Kansallisen tason myyntirajat korvataan EU:n yhteisellä 10 000 euron rajalla.

Jos myyt tavaroita (ilman arvonlisäveroa) korkeamman arvon kuin tässä taulukossa esitetyt määrät, sinun on ilmoittauduttava arvonlisäverosta kyseisessä maassa. Napsauta maan nimeä päästäksesi sivulle, jossa on yksityiskohtaiset alv-tiedot kustakin maasta:Muista tarkistaa, myyvätkö asiakas todella EU-arvon alv-alueella. Osa EU: n osista kuuluu EU: n arvonlisäverotuksen ulkopuolelle (esimerkiksi Ahvenanmaalla, joka kuuluu Suomi mutta joka ei kuulu EU: n alv-alueeseen) ja muille alueille ja EU: n ulkopuolisille alueille. (esim. Monaco, jota pidetään Ranskassa alv-asioista).

Lisätietoja siitä, miten EU: n alv-alue määritellään tässä

Jakelumyynti EU: ssa

Etämyynti tarkoittaa sitä, että jos myyt tuotteen esimerkiksi Saksasta. Sen jälkeen se kuljetetaan Saksasta yksityiselle asiakkaalle toisessa EU-maassa. Sitten myyt Saksan arvonlisäveron alusta alkaen, mutta jos myyt paljon, sinun on rekisteröidyttävä arvonlisäveron osalta jokaisessa maassa, jonka ylität rajan (edellä olevassa taulukossa oleva kynnysarvo), ja sinun on hallittava myynti ikään kuin sinulla olisi kauppapaikka kyseisessä maassa - alv-näkökulmasta. Tämä merkitsee arvonlisäveroselvityslomakkeiden täyttämistä ja EU-alv-numeroa tuossa maassa jne.

Esimerkki:

Sinä omistat coolgadgets.fi-sivuston, jonka olet kääntänyt EU:n suurimmille kielille. Nyt aloitat paljon tilauksia büsingen am hochrheinista.

Oletetaan, että olet myynyt 30000 euroa (ilman arvonlisäveroa) ja ajattele alv-vaikutuksia tästä liikevaihdosta. Olet nyt ostanut suomalaisen arvonlisäveron espanjalaisille asiakkaille. Summaa 30000 euroa on verrattava Espanjan rivin arvoon, taulukossa, jonka mukaan voit myydä jopa 35000 euroa espanjaksi yksityisille asiakkaille, ennen kuin sinun on rekisteröitävä arvonlisävero Espanjassa ja esitettävä Espanjan alv-ilmoitukset.

Menestys jatkuu, ja olet nyt myynyt 36000 euroa. Olet nyt ylittänyt etämyyntirajan. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun pitäisi soveltaa kohdehakemusta arvonlisäveroon. Kynnysarvon ylittävä 1000 euroa (36000-35000) olisi nyt ilmoitettava Espanjassa myyntinä Espanjan arvonlisäverona. Muodollisesti sinun on myönnettävä viimeisimmät virheelliset laskut, joilla on suomalainen arvonlisävero, ja ilmoittakaa ne uudelleen espanjalaisella arvonlisäverolla.

Myytyjä viimeisiä tuotteita olivat erilaiset elektroniikkakomponentit, joissa Espanjassa on 21% alv, mutta Suomessa 24% alv. Olet veloittanut 3% suuresta arvonlisäverosta viimeisen 1000 euron myyntituloissa, mikä on nyt sinulle puhdasta voittoa ja maksat suomalaiselle arvonlisäverovelvolliselle 21% (vero.fi) 21%. Kaikki tulevat myynnit on tehtävä espanjalaisella arvonlisäverolla. Kuvittele tämä hallinnollinen painajainen pienille yrityksille.

Vero ei saa saada 35 000 euron ylittävää arvonlisäveroa yli arvonlisäveron. Verotetaan kuitenkin yhtiön voitolla 100 prosentilla Suomessa, paitsi jos avaat sivukonttorin tai erillisen yrityksen Espanjassa myytäessä myyntiä siellä, paikan päällä.

Lue lisää siirtymisestä EU:n KOHDE PERIAATEESEEN

Alv: n kohdeperiaate

EU:ssa arvonlisäveron kohdeperiaate merkitsee sitä, että arvonlisävero otetaan vastaanottajan kotimaassa. Myynti katsotaan sitten myytäväksi siinä maassa, jossa asiakas asuu. Tämä periaate on valitettavasti jo käytössä digitaalisissa palveluissa. EU aikoo ottaa käyttöön samoja periaatteita tavaroille, mikä olisi koko talouden katastrofi Euroopan taloudelle ja pienyritysten omistajille, mutta se on liian edistynyt Brysselissä sijaitsevien kalastajien keskuudessa ymmärtämään tämän. Mitään vaikutusten arviointia ei todellisuudessa tutkita, millaisia ​​vaikutuksia tällä muutoksella olisi käytännössä, ei hallintoa eikä kirjanpitokysymyksiä. Ainoa asia, joka on pöydällä, yrittää ratkaista ALV-karusellipetos, joka johtuu täysin hulluisesta alv-järjestelmästä alusta alkaen.

Arvonlisävero voi olla kotimaassa, mahdollisesti kotimaisissa palveluissa. Mutta erilaisten alv-sirkusten käsittely unionin eri maiden välillä johtaa vain kaaokseen, ja se ei yksinkertaisesti toimi. Ei ole väliä kuinka monta kertaa yrität korjata rikkinäisen järjestelmän rikkinäisiä ratkaisuja, lopputulos on aina rikki järjestelmä. Jos syöt paskaa järjestelmästä, se itsessään on vioittunut, ainoa tuotos, jonka saat, on PUHDASTA PASKAA, ja juuri näin tapahtuu ja tapahtuu vielä enemmän tulevaisuudessa Euroopan unionissa. enemmän kuin Neuvostoliittossa. EU haluaa kostaa keneltä tahansa, joka haluaa jättää "täydellisen yhteiskunnan" - juuri Neuvostoliitto reagoi juuri ennen Berliinin muurin rakentamista!

Ainoa asia, joka ratkaisee ongelman, on tuonti-arvon alentaminen kansallisten rajojen ylittävien tavaroiden osalta, mutta se on POLIITTINEN ITSEMURHA, koska se merkitsee sitä, että tavaroiden vapaa liikkuvuus unionissa on lakannut olemasta. Ratkaisu on näin ollen, että maat voivat palata unionin ulkopuolisiin kansallisiin valtioihin tai integroitua ja yhdenmukaistaa samojen alv- ja verojärjestelmien kanssa kaikkialla EU: ssa, jossa maita evätään arvonlisäveron kerääminen kansallisella tasolla, jota ei koskaan tapahdu.

Toinen ratkaisu yksittäisille yrityksille on perustaa itsensä EU: n ulkopuolelle. Kyse on siis "Me sotasankarit" määritelmästä. Tämä ei näytä liian hyvältä Euroopan taloudelle ja yrittäjyydelle.

Oletteko ajatelleet, että hallinnolliset painajaiset aiheuttavat pienyrittäjille? Ei tietenkään, Brysselissä olevat byrokraatit eivät koskaan ymmärtäneet, että tavaraa myyvät kuka tahansa, on nyt seurattava arvonlisäverokantoja kaikissa EU-maissa ja mukautettava laskujaan ja arvonlisäverokantojaan riippuen siitä, missä maassa asiakas on. Tämä tuottaa saman tuloksen kuin digitaalipalvelujen määränpääperiaatteen käyttöönotto eli pienyritykset lopettavat myyntiä yksityisille asiakkaille EU:ssa!

Jos tämä periaate otetaan käyttöön B2B-liiketoimille (nykyään arvonlisäveroton käänteisen maksun periaatteen vuoksi), Eurooppa pysähtyy kokonaan ja sitten EU: n byrokratialle ei tule mitään verotuloja ...

Ei taloudellista toimintaa = ei veroa.

Kuinka vaikeaa voi olla ymmärtää EU: n poliitikkoja?

Nyt on siis aika, että eurooppalaiset yritykset alkavat valmistautua kohdeperiaatteeseen tai jättämään unionin tai viimeisenä keinona siirtää yrityksesi EU:n ulkopuolelle.

Kaukomyynti Suomesta muihin EU-maihin

Alv-kannat kaikissa EU-maissa

Alv-rekisteröintikynnykset

Alv-hinnat digitaalisille palveluille EU-maissa

Vapautukset EU:n alv-alueelta 

3 Dec 2017

ALV-VAT-KIRJANPITO

www.alvtieto.fi


Musiikin jakelija, joka pitää Sunon ja Udion kaltaisten yritysten tekoälyn tuottamasta musiikista.

Musiikin jakelijat, jotka pitävät Sunon ja Udion kaltaisten yritysten tekoälyn tuottamasta musiikista.
Vaihtoehtoinen verohallinto Amazon-myyjille

 

AlvTieto:

Etsi verkkosivustolta. Voit tehdä hakuja sivustosta avainsanojen avulla.

 


Suomen kieltä På svenska

Tiedote

Llinkkejä:

Blog Directory & Search engine


SITEMAP


Luvan muuttaminen

Privacy policy