Alv Tieto

Apua pienyrittäjälle verojen viidakossa. Apua ALV- ja veroasioihin pienyrittäjille.

Huomio Amazon-myyjät! Avalara on lopettanut kumppanuutensa Amazonin kanssa, mikä vaikuttaa verohallintoihisiAvalara, johtava verohallintayhtiö, on yllätyksekkäästi ilmoittanut, että se ei enää tarjoa arvonlisäveron ja liikevaihtoveron raportointipalveluita Amazonin myyjille, minkä vuoksi monen kauppias joutuu etsimään vaihtoehtoisia ratkaisuja verovelvoitteidensa hoitamiseen.
Avalara lopettaa Amazon-yhteistyön! Mitä tämä tarkoittaa verohallinnollesi? Tutustu yksityiskohtiin ja löydä uusia tapoja täyttää verovelvoitteesi tehokkaasti. #TaxCompliance #Avalara #AmazonSellers #EcommerceSolutions Attention Amazon-myyjät! Avalara on irtisanonut kumppanuutensa Amazonin kanssa

Amazon-myyjille seuraukset ovat merkittäviä. Ilman saumatonta verohallintaratkaisua he ottavat riskin sääntöjen noudattamatta jättämisestä, sakoista ja ennen kaikkea hallinnollisesta taakasta, joka liittyy veroilmoitusten manuaaliseen hallintaan eri puolilla maailmaa. Tämä tapahtuu aikana, jolloin tehokas verohallinta on tärkeämpää kuin koskaan, kun otetaan huomioon muuttuvat maailmanlaajuiset verosäännöt ja verkkomyynnin lisääntyvä valvonta. Tämä on varmasti yksi syy siihen, miksi Avalara luopuu Amazonista kuin kuumasta perunasta. Hyvä neuvonta on nyt kallista.

Tässä on ratkaisu

Avalara lopettaa Amazonin veropalvelut

Avalara on ollut Amazon-myyjien luotettu kumppani, joka on tarjonnut automaattista arvonlisäveron rekisteröintiä, arkistointia ja tilittämistä suoraan Amazon-alustan kautta. Yritys on kuitenkin hiljattain päättänyt lopettaa nämä palvelut Amazon-kauppiaille 1. marraskuuta 2024 alkaen. Toisin sanoen: Solmu on puhjennut! Tämä päätös tulee yllätyksenä monille myyjille, jotka ovat luottaneet Avalaran saumattomaan integraatioon Amazonin kanssa monimutkaisten verosäännösten noudattamista koskevien vaatimustensa hallinnassa useissa osavaltioissa ja lainkäyttöalueilla. Palveluiden äkillinen peruuttaminen on jättänyt myyjät epävarmoiksi siitä, miten hallita verojaan jatkossa. Mutta tässä on hyvä vaihtoehto.

Vaihtoehdot Amazonin myyjille

Avalara-palveluiden lakkauttamisella Amazon-myyjille on merkittäviä seurauksia:
  1. Säännösten noudattamisesta aiheutuva lisääntynyt taakka: Myyjien on nyt seurattava arvonlisäverovelvoitteitaan manuaalisesti, rekisteröidyttävä eri viranomaisille, tehtävä lukuisia erillisiä arvonlisäveroilmoituksia ja maksettava verot, mikä voi olla hyvin aikaa vievä ja riskialtis prosessi erityisesti niille, jotka toimivat useilla lainkäyttöalueilla.
  2. Säännösten noudattamatta jättämisen riski: Ilman automatisoitua ratkaisua myyjät ovat suuremmassa vaarassa rikkoa sääntöjä, mikä voi johtaa sakkoihin, korkokuluihin ja mahdollisiin oikeudellisiin ongelmiin, jos he eivät kerää ja palauta veroja asianmukaisesti ja ajallaan.
  3. Myyntiä ei voi tehdä ilman automatisoitua ratkaisua.
  4. Häiriöt: Siirtyminen uuteen verohallintoratkaisuun tai veroasioiden sisäinen käsittely voi aiheuttaa häiriöitä ja vaatia lisäresursseja, mikä vie aikaa ja vaivaa ydinliiketoiminnoista.

Miten vaihdat Amazonin myynninhallintaratkaisun

Vaihtoehtoiset ratkaisut ja seuraavat vaiheet

Vaikka Avalaran päätös on aiheuttanut epävarmuutta, Amazon-myyjillä on muutamia vaihtoehtoja, joita he voivat harkita:
  1. Harkitse vaihtoehtoisia veronkantoratkaisuja: Myyjät voivat tutkia ja arvioida muita veronkantopalvelujen tarjoajia, jotka tarjoavat samanlaisia palveluja ja integraatioita Amazonin alustan kanssa.
  2. Sisäinen verohallinta: Suuremmat myyjät, joilla on riittävät resurssit, voivat halutessaan hoitaa verosäännösten noudattamisen sisäisesti palkkaamalla omaa henkilökuntaa tai hyödyntämällä vero-ohjelmistoratkaisuja.
  3. Käytä ammattiapua: Veroasiantuntijoiden tai sähköisen kaupankäynnin verotukseen erikoistuneiden tilitoimistojen konsultointi voi tarjota ohjausta ja tukea siirtymävaiheessa. Monet kuitenkin kieltäytyvät käsittelemästä Amazonissa myyviä asiakkaita, ja ymmärrän miksi, sillä olen yrittänyt auttaa joitakin aiemmin. Ei ole ollut helppoa sovittaa yhteen Amazonin tietoja Euroopan ja Ruotsin viranomaisten ja veroviranomaisten sääntöjen kanssa.
Vaihtoehtoinen verohallinto Amazon
Amazon-myyjien on korkea aika toimia nopeasti ja tutkia vaihtoehtojaan varmistaakseen jatkuvan veronmaksun noudattamisen ja välttääkseen mahdolliset rangaistukset tai oikeudelliset ongelmat. Tämäntyyppiseen verohallintaan pääseminen uuden kumppanin kanssa ei tapahdu yhdessä yössä, joten aloita vain. Tässä tapauksessa on luultavasti parasta saada apua Quadernolta. Siirry osoitteeseen Quaderno nopeasti, ennen kuin ne hukkuvat epätoivoisten Amazon-myyjien tsunamiin. Mahdollisia muita vaihtoehtoja ovat TaxJar, Vertex ja Sovos. On vain ajan kysymys, milloin nekin alkavat hylätä Amazonin myyjiä.
Breaking news: Avalara lopettaa yhteistyön Amazonin kanssa! Myyjät etsivät nyt uusia veronkantopalveluja. Pysy ajan tasalla ja selvitä, mitä toimenpiteitä sinun tulisi tehdä seuraavaksi. #AmazonSellers #Avalara #TaxCompliance #EconomicNews #Amazon Avalara lopettaa kumppanuutensa Amazonin kanssa, jolloin myyjät jäävät ilman tärkeää verohallintatyökalua.


6 Jun 2024

ALV-VAT-KIRJANPITO

www.alvtieto.fi


Musiikin jakelija, joka pitää Sunon ja Udion kaltaisten yritysten tekoälyn tuottamasta musiikista.

Musiikin jakelijat, jotka pitävät Sunon ja Udion kaltaisten yritysten tekoälyn tuottamasta musiikista.
Vaihtoehtoinen verohallinto Amazon-myyjille

 

AlvTieto:

Etsi verkkosivustolta. Voit tehdä hakuja sivustosta avainsanojen avulla.

 


Suomen kieltä På svenska

Tiedote

Llinkkejä:

Blog Directory & Search engine


SITEMAP


Luvan muuttaminen

Privacy policy