Alv Tieto

Apua pienyrittäjälle verojen viidakossa. Apua ALV- ja veroasioihin pienyrittäjille.

ALV Uutiset 2019ALV muutoksia 2019. Mitkä tavaroiden ja palvelujen muuttuu ALV vuonna 2019? Mitkä ovat muutokset alv 2019? Kuinka moni maa alentaa ALV: tä e-kirjoja 2019?

Muutoksia EU: N alv-kantojen 2019

Alankomaat herättää sen alennettu ALV-kanta 6 prosentista 9 prosenttiin.

Irlanti herättää alennettu verokanta on 9 % ja 13,5 % matkailuun liittyviin toimiin. ALV e-kirjoja lasketaan 9 prosenttiin.

Puola alentaa ALV e-kirjoja 23 prosentista 5 prosenttiin 1 huhtikuuta 2019. Digitaalisten sanomalehtien vähenevät 23 prosentista 8 prosenttiin. Leipomotuotteita saada alennettua arvonlisäveroa.

Kroatia alentaa ALV 25 prosentista 24 prosenttiin alkaen 2019. ALV e-kirjoja on re, siirtää 5 %.

Unkari alentaa ESL ja Iskukuumennettu ALV 5 % (maito).

Saksa tekee digitaalinen markkinapaikkojen vastaa kaikki arvonlisäverosta, jota ei peritä. Jos te, freelancerina, myydä Saksan markkinoilla, markkinoilla voi veloittaa arvonlisäverosta, jota ei ole tai ei tiedä, että lähetät myynti. Siksi lukea Saksan alv-kantoja. On nyt mahdollista Suomen/Tanskan yrityksen varaa ja julistaa irtaimen tavaran Saksan varasto saksalainen yritys ”Arvonlisäverottomat myynti EU: ssa”. Näin ollen joidenkin ei-saksalainen yritysten ei tarvitse olla ALV-rekisterissä Saksassa.

Tšekki alentaa ALV eri kohteiden 10 % alustavan alkaa 1 päivänä heinäkuuta 2019.

Suomi alentaa ALV e-kirjoja ja e-sanomalehdet 10 prosenttia 1 päivänä heinäkuuta 2019.

Liettua alentaa ALV kirjojen 5 prosenttia.

Kreikka lykkää poistaminen arvonlisäveron alentaminen joillakin saarilla 1 heinäkuuta vuoteen 2019 (Chios Kos, Leros, Lesbos, Somos) asti.

Taulukko, jossa nykyinen alv-kantojen EU: ssa

Taulukon digitaalinen alv-kantoja

Valitun ALV-muutokset vuonna 2019 muualla maailmassa

Islanti alentaa ALV 24 % 22,5 % ja e-kirjoja ja online-lehtien luokitellaan nolla arvonlisävero.

Norja myös alentaa ALV e-kirjoja 0 % mutta 1 heinäkuuta 2019

Kanarian saaret ovat osa EU: ssa, mutta EU: N ALV-alueen ulkopuolella. Ne ovat paikallisen ALV-järjestelmän ja 7 prosentin arvonlisäverokantaa alennetaan 6,5 prosenttiin vuonna 2019.

Turkki nosti ALV digitaalisia julkaisuja 18 prosenttiin jo vuonna 18 joulukuuta 2018. Jos myyt digitaalisten palvelujen Turkkiin sitten yrityksen täytyy laskuttaa Turkin ALV Turkin yksityisasiakkaille vuodesta 2018

Venäjä nostaa ALV 18 prosentista 20 prosenttiin. Niille teistä, jotka myyvät digitaalinen ser-lut Venäjän yksityishenkilöille on arvonlisäveron nousu 16,67 %. Uusi sääntö B2B tapahtumille, ne ovat nyt hintaan rekisteröinti. Siksi pieni yritys välttää myydä sähköisten palvelujen Venäjälle, jos teet kirjanpidon itse. Tämä on vastaus EU-hulluutta ottaa edunsaajamaan e-Palvelut – painajainen kirjanpidon arvonlisävero käyttöön.

Uusi ALV-sääntö tositteita

Arvo ja ns tositteita saa muuttaa sääntöjä. Lisäksi yhden toiminnon ja moni--toimia tositteet on määritelty arvonlisäverolainsäädännön useammassa EU‑maassa ensimmäistä kertaa. Tyypillinen esimerkki tosite on yksinkertaisesti lahjakortti- tai lahja-tunnussanoman.

Sähköisten palvelujen

EU: N toteutua, on muuttaa sääntöjä sähköisen ser-lut myytävänä yksityishenkilöille muihin EU-maihin. Kun suuri määrä pieniä yrityksiä jo suljettu liiketoimintaansa koska se ei kannata myydä lataukset EU: ssa enää muutos tulee. Liian vähän liian myöhään, lattia otetaan käyttöön kun joudut laskutus vastaanottajamaan arvonlisäverokantaa ja myyjä ei tarvitse noudattaa asiakkaan maa laskun sääntöjä. Todella EU-byrokraatit, se kesti näin kauan selvittää tämän?

This now applies to those who sell e-services for less than 10000 Euro to EU customers (private customers):

Tämä nyt koskee niitä, jotka myyvät asiointi alle 10000 euron EU: N asiakkaille (yksityisasiakkaat):

  • Alle enimmäismäärän laskutat YOUR kansallinen ALV ja YOUR kansalliset säännökset.
  • Tarvitset vain yksi todiste siitä, missä maassa asiakas ostaa enintään 100000 euroa.

ALV verkkokaupan paketin ja MOSS – mikä muuttuu 1 tammikuuta 2019?

Tämä ylittää rekisteröityä MOSS-järjestelmän ja laskun asiakkaan maan ALV-prosentti. 10000 ja 100000 euron rajat ovat myynti ennen ALV: N asentamista.

Se saa laskuttaa asiakkaan maasta heti ensimmäisen myynnin ALV, jos haluat.

1. tammikuuta vuoden 2019 jälkeen voit lopettaa MOSS, jos olet alle. Kohtaat karanteeniajan kaksi neljäsosaa ennen kuin voit rekisteröityä uudelleen järjestelmään.

  

 

15 Jan 2019

ALV-VAT-KIRJANPITO

www.alvtieto.fi 

AlvTieto:

Etsi verkkosivustolta. Voit tehdä hakuja sivustosta avainsanojen avulla.

 


Suomen kieltä På svenska

Tiedote

Llinkkejä:

Blog Directory & Search engine


SITEMAP


Luvan muuttaminen

Privacy policy